Persoonlijk Proces

Wanneer je fysiek verder wil komen omdat het niet zo makkelijk loopt in je lichaam. Of als je emotioneel een bepaalde disbalans hebt of wanneer je je gedachten niet bij elkaar kan houden.

 

Dus:

Bij een fysieke ongemak

Emotionele disbalans

Gedachten die je niet helpen

 

Voorbeelden zijn een vrouw die met een burnout thuis zat en het idee had dat alles te veel was om nog aan te pakken. Met minimale veranderingen die iedere keer weer een positief effect hadden werkt ze nu weer en heeft haar leven weer een positieve swung gekregen. Niet alleen op haar werk, maar ook thuis en met haar relatie. Er zijn weer volop plannen die nu realistisch uitgevoerd kunnen worden.

 

De man met onderrugklachten waar pijn standaard aanwezig was. Niet meer dan een paar bijeenkomsten waren de klachten grotendeels verdwenen en hij weet nu waar het vandaan komt en wat hij er mee moet doen.

 

Mevrouw met lymfeklierkanker die nu al 7 jaar zonder terugval is, terwijl die normaal gesproken zo'n 3 a.4 duurt voordat het terugkomt. De kwaliteit van leven is naar eigen zeggen enorm vooruitgegaan.

 

De vrouw met MS die na 10 minuten stil staan weer moest zitten. Ze staat nu na een jaar zonder problemen vijf kwartier op haar benen en voelt zich erna beter dan ervoor.

 

Voorbeelden waar geen einde aan komt. Deze mensen zijn al minimaal een jaar bezig en sommigen al 10 jaar. Dit proces wordt nu uitgebreid naar een groepsvorm, waarin mensen elkaar kunnen ondersteunen.Ze kunnen elkaar helpen de bewegingen te verbeteren en ondersteunend te zijn om duurzaam bezig te zijn met hun eigen qi-gong bewegingen. 

 

- Voor het halen van een persoonlijk doel

- Op fysiek, emotioneel en/of mentaal niveau.

- leren van de eigen qigong-beweging

- werken op individueel, tweetallen, de groep en de praktijk

 

De procesen duren minimaal één seizoen. Dit is de periode tussen de schoolvakanties van Midden Nederland in.